top of page

2023 BURÇLAR

 

 

Koç Burcu 
2023'te aÅŸk hayatınızda yeni bir sayfa açılacak. Bekarsanız, özellikle Nisan ayında deÄŸiÅŸimi baÅŸlatmak için iyi bir yıl. Çiftler genel olarak yaÅŸamda daha fazla amaç bulmak isteyecek ve siz bunu partnerinizle yapmanın yollarını keÅŸfetmekten keyif alacaksınız. Ama onlardan uzaklaÅŸtıysanız, bu, sonunda ayrılacağınız yıl olabilir. Kariyer açısından proaktif olarak yeni bir ÅŸeye baÅŸlamanın zamanı geldi. Nisan-Haziran ortası özellikle katalitik olacaktır. Kariyerinizi ve statünüzü deÄŸiÅŸtirmek için fırsatları kollayın. Hatta yeni yollarda kaydettiÄŸiniz ilerlemeyle kendinizi ÅŸaşırtabilirsiniz.


Ä°kizler Burcu
Yılın ilk çeyreÄŸinde, içinizdeki sosyal kelebeÄŸi dışarı çıkarmanın keyfine varacaksınız. Bekarsanız, iyimser ve tutkulu biriyle tanışmanız muhtemeldir. Nisan ortasından Mayıs başına kadar ve Haziran ortasından sonuna kadar yeni biriyle tanışmak için idealdir. Çiftler kendilerini daha maceraperest hissetmekten keyif alacaklar, ancak iliÅŸkiniz kızışıyorsa, 2023 sonunda yollarınızı ayırdığınız yıl olabilir.
2023'te, özellikle Nisan sonunda, kariyerinizi pembe gözlüklerle görme riskiniz var, bu nedenle 2023'te yeni bir hedefe ulaÅŸmak için ayaklarınızı yere saÄŸlam bastığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu
Ocak ve ikinci çeyrek, aÅŸk hayatınızı canlandırmak için mükemmel fırsatlar saÄŸlayacak, bu nedenle eÅŸinizle baÄŸlantı kurmak ve bekarsanız sosyalleÅŸmek için alan saÄŸladığınızdan emin olun.
Mayıs ve Haziran'ın özellikle üretken olmasıyla bu yıl kariyer basamaklarını yükseltebilirsiniz. Yeni grup ve kuruluÅŸlarla iÅŸ birliÄŸi yapacaksınız ve kariyerinizin artık size hitap etmeyen yönlerini bırakmaya hazırsınız. Özellikle mayıs ayında aceleci kararlardan kaçının.


Aslan Burcu
AÅŸk hayatınızı renklendirmek için çekileceksiniz ve bekarlar, çekildiÄŸiniz bazı insanlar tarafından ÅŸaşırtılabilirler. Yeni iliÅŸkiler denemeye istekli olabilirsiniz ve çiftler, mevcut iliÅŸkinizde yeni bir alana adım atmaya çekilecek. Nisan heyecan verici bir deÄŸiÅŸim için elveriÅŸlidir.
Ayrıca kariyerinizin büyüdüÄŸü yönlerini deÄŸiÅŸtirme ÅŸansı da elde edeceksiniz ve yılın ilk çeyreÄŸi deÄŸiÅŸim planı yapmak için ideal. Ayrıca, Nisan ayındaki tutulma, deÄŸiÅŸimi ne kadar benimserseniz, sizin için o kadar iyi olur!


BaÅŸak Burcu
2023'te iliÅŸkilerde barış, uyum ve istikrara deÄŸer vereceksiniz. Böylece, Nisan ayının özellikle üretken olmasıyla birlikte, evde sorumlulukları ve ortak alanı paylaÅŸma ÅŸeklinizi deÄŸiÅŸtirmeye baÅŸlayacaksınız. Yeni bir eÅŸ arayan bekarlar o zaman aktif olacaklar ve çiftler, iliÅŸkiniz aracılığıyla yuvanızı yumuÅŸatma ÅŸansını takdir edecekler.
Ocak ayından baÅŸlayarak kariyerinizde çeÅŸitliliÄŸi ne kadar çok benimserseniz, 2023'ün keyfini o kadar çok çıkaracaksınız. Aksi takdirde, 'akışa devam etme' seçeneÄŸi tatmin edici olmayabilir. Dahası, proaktif olmak ve aktif olarak yeni projeler aramak ödüllendirici olacaktır.


Terazi Burcu
2023, aile içi ve/veya iliÅŸkilerle ilgili önemli kararları sunacak ve bunlar en çok Nisan ayında dikkat çekecek. Çiftler var olan baÄŸları derinleÅŸtirme ÅŸansı elde edecek ve birlikte stresli dönemler geçirecek, bekarlar ise partner veya refakatçi olarak uyumlu birini bulma fırsatlarıyla karşılaÅŸacaklar.
Ä°ÅŸ açısından, zaten yılın başında, koÅŸullarınızda önemli deÄŸiÅŸiklikler olması muhtemeldir. Bazıları için bunlar ev ve/veya saÄŸlık durumunuzdaki geliÅŸmelerden kaynaklanacaktır. Nisan, kariyerinizde deÄŸiÅŸiklik yapmak için yine iyi bir ay olacak, ancak aceleci kararlardan kaçınmalısınız.


Akrep Burcu
Mayıs ayının önemli bir dönüm noktası getireceÄŸi 2023'te aÅŸk hayatınıza yatırım yapmak için çekileceksiniz. Mevcut bir iliÅŸki yeni bir alana adım atacaktır. Bekarlar beklenmedik bir ÅŸekilde biriyle tanışabilir veya genellikle düÅŸünmeyeceÄŸiniz birine aşık olabilir.
2023'te ciddi iÅŸ kararları ortaya çıkacak. BaÅŸarının anahtarı yeni anlaÅŸmalar ve iÅŸbirlikleri. Ä°kinci çeyrekte kariyerinizi geliÅŸtirme ÅŸansı elde edeceksiniz. DeÄŸiÅŸen çalışma senaryoları kiÅŸisel yaÅŸamınızı etkileyecektir, bu nedenle kararlar iyi bilgilendirilmiÅŸ olmalıdır.


Yay Burcu
AÅŸk hayatınız cansız geçtiyse, özellikle mart ayının sonundan itibaren ve Nisan ayı boyunca yıldızlar çabalarınızı destekleyeceÄŸinden, bu, iÅŸleri renklendirmenin yılıdır. Bu, çabalarınız muhtemelen baÅŸarılı olacağından hem aÅŸk hayatınızı hem de aile koÅŸullarınızı yenilemek ve iliÅŸkilerinizde inisiyatif almak için iyi bir zaman olacaktır.
Kariyer açısından, hayatın mayıs sonunda yoÄŸunlaÅŸmasını bekleyin. Bu nedenle, fikirlerinizi Mart ve Nisan aylarında harekete geçirmeyi düÅŸünün, böylece yıl ortasında bir ÅŸeyleri lehinize deÄŸiÅŸtirmek için fırsatlardan en iyi ÅŸekilde yararlanmaya hazır olursunuz.


OÄŸlak Burcu
Modası geçmiÅŸ bir aÅŸk kavramını bırakmaya ve birini sevmenin ve kendinizi sevmenin yeni yollarını benimsemeye hazırsınız. Özellikle Mart ayı sonlarında ve Nisan ve Mayıs aylarında yaÅŸanan geliÅŸmelere ve fırsatlara bile ÅŸaşırabilirsiniz.
2023'te kariyerinizde deÄŸiÅŸikliklerden kaçınmak zor olacak. Åžunu düÅŸünün: baÅŸkalaşım sürecindesiniz ve kariyeriniz kim olduÄŸunuzun hayati bir yönüdür, bu yüzden kanatlarınızı açın ve yeni seçenekler ve fırsatları kucaklayın.


Kova Burcu
AÅŸk hayatınızdaki geliÅŸmeler büyük ölçüde kiÅŸisel koÅŸullarınız ve heyecan ihtiyacınız ve hatta farklı bir ÅŸey (veya birisi) tarafından yönlendirilecektir. Ve eÄŸer bir aile kurmayı planlıyorsanız veya ailenize bir ekleme yapıyorsanız, bu yıl beklenmedik ÅŸeylerin olacağı bir yıl.
Kariyer açısından bu yıl, becerilerinizi geliÅŸtirmek ve yeni bir günlük rutini benimsemek için heyecan verici bir fırsat sunuyor. Neyse ki, olaÄŸan programınızı adım adım deÄŸiÅŸtirme fırsatını elde edeceksiniz. Ancak ilerleme kaydetmek için önce geçmiÅŸi geride bırakma motivasyonunu bulmanız gerekir.


Balık Burcu
Bu, aÅŸk hayatınızın tadını çıkarmak için harika bir yıl. Romantizmin en yoÄŸun olduÄŸu zamanlar Ocak sonu, Åžubat ortası ve Mart ortasıdır. Hayatı pembe gözlüklerle görmediÄŸinizden emin olun çünkü bunun sonucunda romantizmin büyüsünü çok daha fazla takdir edeceksiniz.
2023'te birlikte çalıştığınız organizasyonları deÄŸiÅŸtirmeyi düÅŸünebilirsiniz. DeÄŸiÅŸim, önceki yıllardaki kadar göz korkutucu gelmeyecek ve bu nedenle iÅŸinizin yeni yönlerini öÄŸrenebilir, hatta yeni bir alana girebilirsiniz. Haziran, kariyer fırsatları için kilit bir ay, bu yüzden gözlerinizi 

bottom of page